Privilegjet e përdoruesit

Jump to navigation Jump to search
Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Sebleouf (diskuto | kontribute)

Anëtar i: Përdorues automatikisht të kontrolluar, Redaktorët

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 25 shtator 2018 16:09 1l2l3k diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Sebleouf nga (asgjë) në Redaktor dhe autochecked user (granting editor status based on experience in other projects)