Stampa:APK

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Shiko edhe: {{I përkryer}}
Cscr-candidate.png
Ky artikull është kandidat për artikull të përkryer. Artikulli në fjalë duhet të pasqyrojë punën më të mirë në Wikipedia dhe duhet të plotësojë disa kritere. Ju lutemi, ndihuni të lirë të votoni duke u kujdesur të jepni dhe arsye për votën tuaj.