Page semi-protected

Stampa:Aktualiteti

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Udhëzuesi i stampës[shiko] [redakto] [historiku] [rifresko]

Përdorimi

Kjo stampë përdoret për atikujt, ngjarjet e të cilëve janë në vazhdim për momentin.

Shiko edhe

  • Për stampën që ka qënë me këtë emër dhe është përdorur më parë për faqen kryesore shiko Stampa:Aktuale/arkivi.