Stampa:Coord - Guida

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Quick how to
Për të shtuar 57°18′22.5″V 4°27′32.7″P / 57.306250°V 4.459083°P / 57.306250; -4.459083 në krye të artikullit, përdor {{Coord}}, në këtë mënyrë:
{{Coord|57|18|22.5|N|4|27|32.7|W|display=title}}

Këto koordinata janë në gradë, minuta dhe sekonda te harkut.

Për të shtuar 44°06′43″V 87°54′47″P / 44.112°V 87.913°P / 44.112; -87.913 në krye të artikullit, përdor
{{Coord|44.112|N|87.913|W|display=title}}

ose

{{Coord|44.112|-87.913|display=title}}

Këto koordinatat janë në gradë dhjetore.

 • Gradët, minutat dhe sekondat duhet të ndahen nga vija vertikale ("|").
 • Map datum should be WGS84.
 • Shmang saktësinë e tepërt (0.0001° is <11 m, 1″ is <31 m).
 • Gjerësia gjeografike (V/J) duhet të jetë para gjatësisë gjeografike (L/P).
Optional coordinate parameters follow the longitude and are separated by an underscore ("_"):

Other optional parameters are separated by a pipe ("|"):

 • display
  display=inline (the default) to display in the body of the article only,
  display=title to display in the title only, or
  display=inline,title to display in both places.
 • name
  name=X to label the place on maps (default is PAGENAME)

Thus: {{Coord|44.117|-87.913|dim:30_region:US-WI_type:event

|display=inline,title|name=accident site}}