Stampa:Documentation subpage

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Edit-copy green.svg

Kjo është një nënfaqe e documentacion për Stampa:Documentation subpage.
Kjo faqe përmban informacion për përdorim, kategoritë dhe përmbajtje tjetër që nuk është pjesë kryesore e stampës.

[shiko] [redakto] [historiku] [rifresko ] Documentation icon Dokumentacioni i stampës
Edit-copy green.svg
Kjo është një nënfaqe e documentacion për Stampa:Documentation subpage.
Kjo faqe përmban informacion për përdorim, kategoritë dhe përmbajtje tjetër që nuk është pjesë kryesore e stampës.


Usage[redakto tekstin burimor]

{{documentation subpage}}

OR

{{documentation subpage|<nowiki>[[</nowiki><var>main page to link to</var><nowiki>]]</nowiki>}}

Userboxes[redakto tekstin burimor]

When used to document usage of a userbox, it may be preferred to have this template state "userbox"/"userbox page" instead of "stampa"/"stampa page" or "përdoruesi template"/"përdoruesi template page". If this is preferred, use:

{{userbox documentation subpage}}

OR

{{userbox documentation subpage|<nowiki>[[</nowiki><var>main userbox page to link to</var><nowiki>]]</nowiki>}}

Customization of text[redakto tekstin burimor]

To manually change the text of the template, the "<code>text1=<var>your text here</var></code>" and/or "<code>text2=<var>your other text here</var></code>" parameters can be specified. "<code>text1=</code>" changes the automatic text on the first line to your own word(s). "<code>text2=</code>" changes the automatic text on the second line to your own word(s). If "<code>text1=</code>" parameter is specified without the "<code>text2=</code>" parameter, both the first and second line of text will be custom based on the text given in the "<code>text1=</code>" parameter.

Example usage:

{{documentation subpage}}
{{documentation subpage}}
{{documentation subpage}}

How it is displayed[redakto tekstin burimor]

This template should be placed at the top of "/doc" pages. It changes output depending on where it is viewed:

  • On a "/doc" page, it displays a box explaining template documentation and links to the template page.
  • On other pages (ie, pages transcluding the "/doc" page), the template will not show. The template page itself (which contains <code>{{Documentation}}</code>) will automatically note that the documentation is transcluded from a subpage.

Functions[redakto tekstin burimor]

In addition to the output message, the template categorizes pages to Category:Template documentation pages, Category:User documentation pages, or similar (named after the subject space), but only for documentation pages in namespaces with the subpage feature. It defaults the sort key to the page name without namespace (ie, "Foo" on "Template:Foo", so it would be sorted in categories under 'F').

See also[redakto tekstin burimor]

Stampa:Documentation/see also

<includeonly> <!-- categories and interwiki links -->

</includeonly>