Stampa:Fatkeqësi aktuale

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
[shiko] [redakto] [historiku] [rifresko ] Documentation icon Dokumentacioni i stampës
Edit-copy green.svg

Kjo është një nënfaqe e documentacionit për Stampa:Fatkeqësi aktuale.
Kjo faqe përmban informacion për përdorim, kategoritë dhe përmbajtje tjetër që nuk është pjesë kryesore e stampës.

Ky është mesazh për artikujt me {{fatkeqësi aktuale}}.

Udhëzime[Redakto nëpërmjet kodit]

  • Kjo stampë është krijuar për ato raste që shumë redaktorë redaktojnë një artikull në të njëjtën ditë, si mesazh për redaktorët.
  • Qëllimi është që të përdoret te artikujt për fatkeqësi të mëdha natyrore, si moti i ligë, ku duhet të merren informacionet zyrtare, e jo vetëm në Wikipedia. Kjo stampë ua përkujton lexuesve se informacioni në Wikipedia mund të mos jetë i përditësuar dhe të merren burime burime dytësore ose jo të besueshme.
  • Duhet të përdoret te çdo artikull që konsiderohet si fatkeqësi aktuale. Kjo do të thotë, një fatkeqësi që po ndodh akoma.

) domethënë zjarret që po djegin dhe nuk janë shuar 100%.

Përdorimi[Redakto nëpërmjet kodit]

Stampa lejon shtatë parametra opsionalë:

  • event
  • severity
  • areas
  • name
  • time
  • type
  • link

Për shembull, për një ciklon tropikal që quhet Hurricane Joaquin duhet ta përdorni këtë kode:

{{Fatkeqësi aktuale|name=Hurricane Joaquin|event=tropical cyclone}}

E cila shfaqet kështu:

Shiko edhe[Redakto nëpërmjet kodit]