Stampa:Flagicon

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Shembuj përdorimi:
Midis shenjave të stampës duhet shkruajtur në fillim emri i stampës, dhe pas shenjës ndarëse (|) emri i shtetit në gjuhën angleze pshm.:

{{flagicon|Albania}}

Stampa:Flamuri