Stampa:Flamuriplus

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shembuj përdorimi:
Midis shenjave të stampës duhet shkruajtur në fillim emri i stampës, dhe pas shenjës ndarëse (|) emri i shtetit në trajten e shquar pshm.:

{{flamuri|Shqipëria}} dhe për anglisht {{flamuri|Albania}}