Stampa:Gregorian serial date

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

737076

[shiko] [redakto] [historiku] [rifresko ] Documentation icon Dokumentacioni i stampës
Edit-copy green.svg
Kjo është një nënfaqe e documentacion për Stampa:Gregorian serial date.
Kjo faqe përmban informacion për përdorim, kategoritë dhe përmbajtje tjetër që nuk është pjesë kryesore e stampës.

This template gives the Gregorian serial day. This is the numbers of days from the start of 1 A.D. (Monday, 1 Jan 1 = 1). (In the Gregorian Calendar there is no year 0) This template should handle all leap year exceptions including the 100 and 400 year rule. By default this template gives the serial for today. To find the serial for another date fill in the date into this code: {{Gregorian serial date|month = |day = |year = }}

Today's date is 737076.

  • {{gsd|year=1|month=1|day=1}} gives 1
  • {{gsd|year=2000|month=12|day=31}} gives 730485 (5 times the number of days of a cycle, 146,097)
  • {{gsd|year=1985|month=1|day=1}} gives 724642
  • {{gsd|year=1985|month=4|day=12}} gives 724743
  • {{gsd|year=1981|month=8|day=12}} gives 723404
  • {{gsd|year=1953|month=10|day=2}} gives 713228

See also: