Stampa:Harta Groenlanda

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë


Harta politiko-administrative
Skeda:Greenland edcp location map.svg
Harta fizike
Skeda:Greenland edcp relief location map.jpg


Kjo stampë përmban të dhëna koordinative nga Groenlanda. Këto të dhëna mund të shfrytëzohen përmes stampave {{Harta}} dhe {{Koord}}.

Të dhëna specifike[Redakto nëpërmjet kodit]

Vendodhja (Groenlanda)
emri Groenlanda
x 50.0 + 302.4185124782328 * ((1.5794425159987988-({{{2}}}* pi / 180)) * sin(0.9479693044294399 * ({{{3}}} - -42.5) * pi / 180))
y 50.0 + 0.70760934691432 * 302.4185124782328 * 0.006767623881934526 - 0.70760934691432 * 302.4185124782328 * (0.32280545456288157 - (1.5794425159987988-({{{2}}}* pi / 180)) * cos(0.9479693044294399 * ({{{3}}} - -42.5) * pi / 180))

Shiko edhe[Redakto nëpërmjet kodit]