Jump to content

Stampa:Infobox V3/Fillim/doc

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Përdorimi[Redakto nëpërmjet kodit]

Sintaksa më e vogël

{{Infobox V3/Fillim}}

Sintaksa e plotë bosh:

{{Infobox V3/Fillim
|class    = 
|width    = 
|icon     = 
|background  = 
|color    = 
|border-color = 
|text     = 
}}

Shembuj[Redakto nëpërmjet kodit]

Infobox V3/Fillim/doc


{{Infobox V3/Fillim}}
{{Infobox V3/Fund}}
Foo


{{Infobox V3/Fillim|text=Foo}}
{{Infobox V3/Fund}}

Shfaqja e një ikone tematike (e cila duhet të jetë prezente në Mediawiki:Common.css shiko edhe emrat e ikonave)

Infobox V3/Fillim/doc


{{Infobox V3/Fillim|icon=hokej}}
{{Infobox V3/Fund}}


Kartela V3/Fillim lorem ipsum sic


{{Infobox V3/Fillim|icon=kinema|class=bordered|text=Kartela V3/Fillim lorem ipsum sic}}
{{Infobox V3/Fund}}
Page Stampa:Infobox/Pictogramme/asgje.css has no content.
lartesia dhe gjerësia e rritur


{{Infobox V3/Fillim|icon=asgje|class=bordered|text=lartesia dhe gjerësia e rritur}}
{{Infobox V3/Fund}}
Infobox V3/Fillim/doc


{{Infobox V3/Fillim|background=yellow}}
{{Infobox V3/Fund}}
Infobox V3/Fillim/doc


{{Kartela V3/Fillim|background=#000|color=#fff}}
{{Kartela V3/Fund}}
Infobox V3/Fillim/doc


{{Infobox V3/Fillim|background=#000|color=#fff|border-color=red}}
{{Infobox V3/Fund}}
Infobox V3/Fillim/doc


Të dhëna
Foo Bar
Foo Bar
Foo Bar
{{Infobox V3/Fillim|class=bordered}}
{{Infobox V3/Tabela fillim}}
{{Infobox V3/Tabela Rresht i përzier|Foo|Bar}}
{{Infobox V3/Tabela Rresht i përzier|Foo|Bar}}
{{Infobox V3/Tabela Rresht i përzier|Foo|Bar}}
{{Infobox V3/Tabela fund}}
{{Infobox V3/Fund}}
Infobox V3/Fillim/doc


{{Infobox V3/Fillim|width=30}}
{{Infobox V3/Fund}}