Stampa:Infobox V3/Fund/doc

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Përdorimi[Redakto nëpërmjet kodit]

Sintaaksa minimale pa lidhje të modifikimit :

{{Infobox V3/Fund}}

Sintaksa minimale me lidhje të modifikimit :

{{Infobox V3/Fund|Stampa:Foo}}

Sintaksa komplet me lidhjet e modifikimit dhe të gjithë parametrat opsional:

{{Infobox V3/Fund|Stampa:Foo|class=|border-color=|border-width=}}

Shembuj[Redakto nëpërmjet kodit]

Sintaksa minimale (pa lidhje të modifikimit):

Infobox V3/Fund/doc


Lorem ipsum

{{Infobox V3/Fund}}

Shfaqja e lidhjes së modifikimit :

Infobox V3/Fund/doc


Lorem ipsum

modifikoni Konsultoni dokumentacionin e stampës

{{Infobox V3/Fund|Stampa:Foo}}

Shfaqja e një linje në anën e sipërme të lidhjes së modifikimit :

Infobox V3/Fund/doc


Lorem ipsum

modifikoni Konsultoni dokumentacionin e stampës

{{Infobox V3/Fund|Stampa:Foo|class=bordered}}

Ndryshimi i ngjyrës së linjës :

Infobox V3/Fund/doc


Lorem ipsum

modifikoni Konsultoni dokumentacionin e stampës

{{Infobox V3/Fund|Stampa:Foo|class=bordered|border-color=red}}

Ndryshimi i trashësisë së linjës :

Infobox V3/Fund/doc


Lorem ipsum

modifikoni Konsultoni dokumentacionin e stampës

{{Infobox V3/Fund|Stamap:Foo|class=bordered|border-width=5}}