Stampa:Infobox kabinet qeveritar

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Template documentation[view] [edit] [history] [purge]
Edit-copy green.svg

Kjo është një nënfaqe e documentacionit për Stampa:Infobox kabinet qeveritar.
Kjo faqe përmban informacion për përdorim, kategoritë dhe përmbajtje tjetër që nuk është pjesë kryesore e stampës.

Përdorimi[Redakto nëpërmjet kodit]

Infobox kabinet qeveritar
[[File:{{{flag}}}|{{{flag_width}}}|border]]
{{{cabinet_number}}} {{{cabinet_type}}} i {{{jurisdiction}}}
{{{incumbent}}}
[[File:{{{image}}}|{{{image_size}}}|alt={{{alt}}}|{{{alt}}}]]
{{{caption}}}
Data e krijimit {{{date_formed}}}
Data e shpërbërjes {{{date_dissolved}}}
Njerëz dhe organizata
President i shtetit {{{state_head}}}
Guvernatori {{{governor}}}
Guvernator-Gjeneral {{{governor_general}}}
Përfaqësuar nga {{{represented_by}}}
{{{government_head_title}}} {{{government_head}}}
{{{government_head_title}}}'s history {{{government_head_history}}}
{{{deputy_government_head_title}}} {{{deputy_government_head}}}
{{{other_government_minister_title}}} {{{other_government_minister}}}
Nr. i ministrave {{{members_number}}} or {{{current_number}}}
Nr. total i anëtarëve {{{total_number}}}
Member party {{{political_party}}} or {{{political_parties}}}
Statusi në legjislaturë {{{legislature_status}}}
Kabineti opozitar {{{opposition_cabinet}}}
Opposition party {{{opposition_party}}} or {{{opposition_parties}}}
Opposition leader {{{opposition_leader}}} or {{{opposition_leaders}}}
Historia
Zgjedhje {{{election}}}
Zgjedhje {{{last_election}}}
Mandati legjislativ {{{legislature_term}}}
Buxheti {{{budget}}}
Këshilla dhe pëlqime {{{advice_and_consent1}}}
{{{advice_and_consent2}}}
{{{advice_and_consent3}}}
Formacioni në ardhje {{{incoming_formation}}}
Formacioni në ikje {{{outgoing_formation}}}
Paraardhës {{{predecessor}}} or {{{previous}}}
Pasardhës {{{successor}}}
{{Infobox kabinet qeveritar
| cabinet_name      = 
| cabinet_number     = 
| cabinet_type      = <!-- an alternative name for "cabinet"; defaults to "cabinet" -->
| jurisdiction      = 
| flag          = 
| flag_border       = true
| flag_width       =
| incumbent        = 
| image          = 
| image_size       =
| alt           =
| caption         = 
| date_formed       = <!-- {{Start date|YYYY|MM|DD|df=y}} -->
| date_dissolved     = <!-- {{End date|YYYY|MM|DD|df=y}} -->
| government_head_title  = <!-- e.g., Prime Minister -->
| government_head     = 
| government_head_history = 
| deputy_government_head_title = 
| deputy_government_head = 
| other_government_minister_title =
| other_government_minister =
| state_head_title    = <!-- e.g., Monarch, President; defaults to "Head of state" -->
| state_head       =
| governor_title     = 
| governor        =
| governor_general_title =
| governor_general    =
| represented_by_title  =
| represented_by     =
| members_number     = <!-- or | current_number = -->
| former_members_number  = 
| total_number      = 
| political_party     = <!-- or | political_parties = -->
| legislature_status   = <!-- e.g., coalition government -->
| opposition_cabinet   = 
| opposition_party    = <!-- or | opposition_parties = -->
| opposition_leader    = <!-- or | opposition_leaders = -->
| election        = 
| last_election      = 
| legislature_term    = 
| budget         = 
| advice_and_consent1   = 
| advice_and_consent2   = <!-- up to | advice_and_consent5 = -->
| incoming_formation   = <!-- events leading to formation of govt.: e.g., [[Norway debate]] -->
| outgoing_formation   = <!-- events or debate leading to dissolution -->
| predecessor       = <!-- or | previous = -->
| successor        = 
}}

Separate multiple values using {{plainlist}}.

Multiple images[Redakto nëpërmjet kodit]

For an array of up to four images, use:

| image         =
| image_size       = x85px
| alt          =
| image2         =
| image_size2      = x85px
| alt2          =
| image3         =
| image_size3      = x85px
| alt3          =
| image4         =
| image_size4      = x85px
| alt4          =
| caption        =

Tracking categories[Redakto nëpërmjet kodit]