Stampa:KUFÇEK

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
000 Çekia harta.PNG
G J E R M A N I A
P O L O N I A
SLLOVAKIA
HUNGARIA
A U S T R I A
Ostrava
redaktoni hartën
Për më tepër shiko Wikipedia:Projekti i shteteve/KUFHARTA
dhe shikoni ose regjistroni kordinantat e reja