Stampa:KUFALG

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Algeria CIA map.png
000 Algjeria harta.PNG
POR.
S P A N J A
IT.
TUN.
L I B I A
N I G E R I
M A L I
MAUR.
S.O.
M A R O K U
Deti Mesdhe
Oqeani
Atlantik
redaktoni hartën

Për më tepër shiko Wikipedia:Projekti i shteteve/KUFHARTA
dhe shikoni ose regjistroni kordinantat e reja