Stampa:KUFBurkina Faso

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Burkina Faso map.png
000 Burkina Faso harta.PNG
M A L I
NIGERI
BENINI
TOGO
G A N A
BREGU I
FLDISHTË
Liqeni
Volta
redaktoni hartën

Harta memece Burkina Faso. Për më tepër shiko Wikipedia:Projekti i shteteve/KUFHARTA
dhe shikoni ose regjistroni kordinantat e reja