Stampa:KUFBurundi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
By-map.png
000 Burundi harta.PNG
R U A N D A
T A N Z A N I A
RD
KONGO
Liq. Kivu
Liq. Tanganjka
redaktoni hartën

Harta memece Burundi. Për më tepër shiko Wikipedia:Projekti i shteteve/KUFHARTA
dhe shikoni ose regjistroni kordinantat e reja