Stampa:KUFDAN

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Da-map.png
000 Danimarka harta.PNG
P O L.
KOPENHAGA
Skagen
redaktoni hartën

Për më tepër shiko Wikipedia:Projekti i shteteve/KUFHARTA
dhe shikoni ose regjistroni kordinantat e reja