Stampa:KUFEST

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
En-map.png
000 Estonia harta.PNG
F I N L A N D A
L E T O N I A
RUSIA
Tartu
redaktoni hartën

Për më tepër shiko Wikipedia:Projekti i shteteve/KUFHARTA
dhe shikoni ose regjistroni kordinantat e reja