Stampa:KUFFIN

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Fi-map.jpg
000 Finlanda harta.PNG
NORVEGJIA
RUSIA
RUSIA
ESTONIA
SUEDIA
HELSINKU
Ivalo
redaktoni hartën

Për më tepër shiko Wikipedia:Projekti i shteteve/KUFHARTA
dhe shikoni ose regjistroni kordinantat e reja