Stampa:KUFFRA

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Fr-map.png
000 Franca harta.PNG
BRITANIA E
MADHE
BELGJ.
HOLANDA
GJERMANIA
LUKSEMBURGU
AUSTRIA
ZVICRA
ITALIA
MONAKO
ANDORA
S P A N J A
Korsika
(FR)
redaktoni hartën

Për më tepër shiko Wikipedia:Projekti i shteteve/KUFHARTA
dhe shikoni ose regjistroni kordinantat e reja