Stampa:KUFHUN

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Hu-map.png
Hungaria harta.png
SLLOVAKIA
UKRAINA
RUMANIA
SERBIA
KROACIA
SLLO.
AUSTRIA
redaktoni hartën

Për më tepër shiko Wikipedia:Projekti i shteteve/KUFHARTA
dhe shikoni ose regjistroni kordinantat e reja