Stampa:KUFKameruni

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Cameroon-CIA WFB Map.png
000 Kameruni harta.PNG
N I G E R I A
Ç A D I
REPUBLIKA
QENDRORE
AFRIKANE
REP. KONGO
GABONI
G. EKUT.
G.E.
Oqeani
Atlantik
Liq. Çad
redaktoni hartën

Harta memece Kameruni. Për më tepër shiko Wikipedia:Projekti i shteteve/KUFHARTA
dhe shikoni ose regjistroni kordinantat e reja