Stampa:KUFLIT

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Lithuania-map.png
000 Lituania harta.PNG
L E T O N I A
R U S I A
Kalingradi
BJELLORUSIA
P O L O N I A
Utena
redaktoni hartën

Për më tepër shiko Wikipedia:Projekti i shteteve/KUFHARTA
dhe shikoni ose regjistroni kordinantat e reja