Stampa:KUFLUK

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Lu-map.png
000 Luksemburgu harta.PNG
G J E R M A N I A
F R A N C A
B E L G J I K A
Eshi
redaktoni hartën

Për më tepër shiko Wikipedia:Projekti i shteteve/KUFHARTA
dhe shikoni ose regjistroni kordinantat e reja