Stampa:KUFMOL

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Moldova-CIA WFB Map.png
000 Moldavia harta.PNG
U K R A I N A
UKRAINA
R U M A N I A
Briceni
redaktoni hartën

Për më tepër shiko Wikipedia:Projekti i shteteve/KUFHARTA
dhe shikoni ose regjistroni kordinantat e reja