Stampa:KUFMadegaskari

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Madagascar map.png
000 Madegaskari harta.PNG
KOMOROSI
Ishujlli Glorioso
(FRANCA)
Majote
Administruar nga Franca,
marur nga Komoros
Ngushtica
e
Mozambikut
OQEANI
INDIAN
redaktoni hartën

Harta memece Madegaskari. Për më tepër shiko Wikipedia:Projekti i shteteve/KUFHARTA
dhe shikoni ose regjistroni kordinantat e reja