Stampa:KUFPOL

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Polandmap cia.png
000 Polonia harta.PNG
LITUANIA
GJ.
ÇEKIA
RUSIA
SLLOVALIA
BJE.
UKRAINA
ITALIA
redaktoni hartën

Për më tepër shiko Wikipedia:Projekti i shteteve/KUFHARTA
dhe shikoni ose regjistroni kordinantat e reja