Stampa:KUFPOR

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Po-map.png
000 Portugalia harta.PNG
S P A N J A
S P A N J A
Faro

Për më tepër shiko Wikipedia:Projekti i shteteve/KUFHARTA
dhe shikoni ose regjistroni kordinantat e reja