Stampa:KUFRAJ

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Texasis fucking shit te qisha ne byth

Sf-map.png
000 Afrika e Jugut harta.PNG
NAMIBIA
B O T S U A N A
ZIMBABVEJA
MOZ.
SUA.
LES.
Kepi i
Shpresës
Oqeani
Atlantik
Oqeani Indian
redaktoni hartën

Për më tepër shiko Wikipedia:Projekti i shteteve/KUFHARTA
dhe shikoni ose regjistroni kordinantat e reja