Stampa:KUFRepublika e Kongos

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Cf-map.png
Republic of the Congo map notext.png
POR.
S P A N J A
IT.
TUN.
L I B I A
N I G E R I
M A L I
MAUR.
S.O.
M A R O K U
--
--
--
--
--
--
--
Deti Mesdhe
Oqeani
Atlantik
redaktoni hartën

Për më tepër shiko Wikipedia:Projekti i shteteve/KUFHARTA
dhe shikoni ose regjistroni kordinantat e reja