Stampa:KUFSEM

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Yi-map.gif
000 Serbia dhe Mali i Zi.PNG
H U N G A R I A
R U M A N I A
BULLGARIA
K O S O V A
MAQEDONIA
SHQIPËRIA
KROACIA
BOSNJA
dhe
HER CEGOVINA
V o j v o d i n a
P a s h a l u k u
i
S e r b i s ë
R a s h k a
S a n x h a k u
T o p l i c a
Mali i Zi
redaktoni hartën

Për më tepër shiko Wikipedia:Projekti i shteteve/KUFHARTA
dhe shikoni ose regjistroni kordinantat e reja