Stampa:KUFSenegali

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Sg-map.png
000 Senegali harta.PNG
M A U R I T A N I A
MALI
GUINEJA
GUINEJA
BIZARE
GAMBIA
OQEANI
ATLANTIK
redaktoni hartën

Harta memece Senegali. Për më tepër shiko Wikipedia:Projekti i shteteve/KUFHARTA
dhe shikoni ose regjistroni kordinantat e reja