Stampa:KUFSiera Leone

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Sierra Leone-Mappa.gif
000 Siera Leone harta.PNG
G U I N E J A
L I B E R I A
OQEANI ATLANTIK
redaktoni hartën

Harta memece Siera Leone. Për më tepër shiko Wikipedia:Projekti i shteteve/KUFHARTA
dhe shikoni ose regjistroni kordinantat e reja