Stampa:KUFSudani

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Su-map.png
000 Sudani harta.PNG
LIBIA
EGJIPTI
AR.
SA.
ERIT.
E T I O P I A
KENIA
UGANDA
REP. QEN.
AFRIKANE
REP. DEM. KONGO
ÇADI
Deti
Kuq
redaktoni hartën

Harta memece Sudani. Për më tepër shiko Wikipedia:Projekti i shteteve/KUFHARTA
dhe shikoni ose regjistroni kordinantat e reja