Stampa:KUFTanzania

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Tz-map.png
000 Tanzania harta.PNG
UGANDA
K E N I A
MOZAMBIKU
MAL.
Z A M B I A
REP.DEM.
KONGO
BURU.
RUAN.
OQEANI
INDIAN
L. Viktoria
Liqeni
Tanganyika
Liqeni
Njaza
redaktoni hartën

Harta memece Tanzania. Për më tepër shiko Wikipedia:Projekti i shteteve/KUFHARTA
dhe shikoni ose regjistroni kordinantat e reja