Stampa:KUFXhibuti

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Dj-map.png
000 Xhibuti harta.PNG
E T I O P I A
E R I T R E A
JEM.
S O M A L I A
Liq. Asal
Deti i Kuq
redaktoni hartën

Harta memece Xhibuti. Për më tepër shiko Wikipedia:Projekti i shteteve/KUFHARTA
dhe shikoni ose regjistroni kordinantat e reja