Stampa:KUTIAShën Vincenti i Grenadines

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Kjo është kutiza për artikulli Shën Vincenti i Grenadines 
Saint Vincent and the Grenadines
Flag of Saint Vincent and the Grenadines.svg Emblema - KUTIAShën Vincenti i Grenadines
Flamuri Stema
Moto Kombëtare: Pax et justitia
Lat.: (Paqe dhe drejtësi)
Vendndodhja - KUTIAShën Vincenti i Grenadines