Jump to content

Stampa:Kartela Kufi/doc

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Përdorimi[Redakto nëpërmjet kodit]

{{Kartela Kufi
|emri       = 
|harta      = 
|harta_përshkrimi = 
|harta_madhësia  = 
|shteti1     = 
|shteti2     = 
|gjatësia     = 
|krijimi     = 
|aktual      = 
|veçoritë     =
}}

Shembull[Redakto nëpërmjet kodit]

Kufiri mes Belgjikës dhe Holandës
Shtetet kufizueseBelgjika Belgjika
Holanda Holanda
Gjatësia totale450 km
Krijimi1830
Traseja aktuale1843
1995
{{Kartela Kufi
|emri       = Kufiri mes Belgjikës dhe Holandës
|harta      = Putte Border.jpg
|harta_përshkrimi = Kufiri në Putte i parë nga Belgjika
|harta_madhësia  = 
|shteti1     = {{BEL}}
|shteti2     = {{HOL}}
|gjatësia     = 450 km 
|krijimi     = 1830
|aktual      = 1843 <br />1995
|veçoritë     =
}}