Stampa:Kryefaqe Artikulli ditor E premte

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Në mesin e shekullit të III p.Kr. në krye të Mbretërisë Ilire u vunë Ardianët. Aristokracia skllavopronare ardiane, e cila kishte krijuar një organizim të mirë ushtarak, ne vitin 251 p.Kr. mori në dorë pushtetin dhe përfaqesuesi i saj u bë Pleurati. Kështu, në fuqi erdhi dinastia ardiane, e cila sundoi për me shumë se 80 vjet, Shkodra ishte kryeqytet i saj. (më shumë këtu)

Përpara aktualizimit të stampës duhet:[Redakto nëpërmjet kodit]

  • Kopjoni këtu propozimin përkatës që gjendet tek faqja e diskutimeve të artikuve të ditës,
    dhe pasi ta keni bërë këtë duhet të shuani propozimin e bërë atje.
  • Bëni një shënim në protokollin që gjendet këtu.