Stampa:Navbar

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Udhëzuesi i stampës[shiko] [redakto] [historiku] [rifresko]

Përdorimi[Redakto nëpërmjet kodit]

Kur një nga shembujt e mëposhtëm vendoset brenda një stampe të dhënë, ai i shton shiritit të navigimit (navbar) funksinalitet navigimi:

{{navbar|{{subst:PAGENAME}}|mini=1}}
{{navbar|{{subst:PAGENAME}}|plain=1}}
{{navbar|{{subst:PAGENAME}}|fontstyle=color:green}}
{{subst:PAGENAME}} do të zëvendësohet me emrin e stampës kur ndahet nga serverat. Për shembull, {{navbar|Navbar/doc}} jep:

Përmasat e shkronjave[Redakto nëpërmjet kodit]

Përmasat e shkronjave janë 88% kur përdoren në një shirit navigimi, dhe 100% kur përdoren në një kuti navigimi. Në shiritin e navigimit, fortësia e shkronjës është "normale"; kur vendosen në kutinë e navigimit, kanë tejtër sistemim. Pika e mesit është e fortë.

Shembuj[Redakto nëpërmjet kodit]

Parametrat e kërkuar[Redakto nëpërmjet kodit]

  • {{navbar|Emri i stampës}} – kërkohet emri i stampës.

Parametra shtesë por që nuk janë të domosdoshëm[Redakto nëpërmjet kodit]

Opsione Parametra Jep...
Bazë {{navbar|Emri i stampës}}
Tekst tjetër {{navbar|Emri i stampës|text=Kjo stampë:}}
Pa tekstin "Kjo kuti:" {{navbar|Emri i stampës|plain=1}}
Shkurt {{navbar|Emri i stampës|mini=1}}
Në kllapa katrore {{navbar|Emri i stampës|brackets=1}}
Me ngjyrë {{navbar|Emri i stampës|fontstyle=color:green}}
E zhvendosur anash {{navbar|Emri i stampës|style=float:right}}

Parametera të pamiratuar[Redakto nëpërmjet kodit]

Parametrat miniv=1, viewplain=1, nodiv=1 dhe fontcolor= nuk janë pranuar. Për të realizuar versionin pamje-vetëm, përdor stampat {{p}} or {{pamje}}.

.


Shiko edhe[Redakto nëpërmjet kodit]