Stampa:Ndryshoni lidhjen e gabuar

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Symbol of Chaos.svg
Në rast se ju erdhët këtu prej një artikulli tjetër të Wikipedias, atëhere kthehuni ju lutemi prapa dhe zëvendësojeni lidhjen që ju solli këtu me emrin e saktë të artikullit nga lista e mësipërme. Shënimet duhet të kufizohen nga përdorimi sipas një përcaktimi të bazuar në rrënjën e fjalës, dhe për çdo kuptim duhet të lidhet vetëm një artikull me një emër të dallueshëm qartë nga të tjerët.


Shikoni edhe: Wikipedia:Projekti Mirëmbajtje