Wikipedia:Projekti Mirëmbajtje

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Projekti Mirëmbajtje ka për qëllim që të organizojë mirmbajtjen e enciklopedisë. Në këtë fletë do të gjeni të gjitha mjetet teknike si stampa (kthjellime, dobjo, dyfish), adresa të fletave tjera si adresa e fletave pastruese, ndihmë etj. që shërbejnë për mirmbajtjen e enciklopedisë.

Wikipedia:Projekti Mirëmbajtje është i orijeturar në bazë të hapësirave:

 1. /Artikuj -të rinjë- diskutime
 2. /Përdoruesit -e rinjë- diskutime
 3. Wikipedia punime -të reja- diskutime
 4. /Figura -të reja- diskutime
 5. MediaWiki punime -të reja- diskutime
 6. /Stampa - të reja- diskutime
 7. Ndihmesa - të reja- diskutime
 8. /Kategori - të reja- diskutime

dhe disa elementeve tjera si:


Merge-arrows.svg
Ndihmoni që kjo pjesë dhe pjesa [[{{{1}}}]] të bashkohen në një artikull të vetëm. {{{2}}}Kjo kategori është zhvendosur dhe aktualisht gjendet tek [[:Kategoria:{{{1}}}]].

Shënim: Kjo faqe kategorie duhet të jetë bosh dhe të gjithë artikujt duhet të gjenden nën [[:Category:{{{1}}}]].
Shiko edhe: Wikipedia:Projekti Mirëmbajtje


Kanta e bërllogut Kjo faqe mund të griset për shkak të udhëzimeveWikipedisë. Arsyeja: Arsyeja nuk është përcaktuar.

Në qoftë se kjo faqe nuk meriton grisjen, ose keni ndër mend ta rregulloni sipas rregullave të Wikipedisë, mund të hiqni këtë njoftim, por jeni të lutur të mos e hiqni këtë njoftim nëse jeni ju krijuesi. Në qoftë se jeni ju krijuesi i këtij artikulli dhe/ose nuk jeni dakord me grisjen, shtoni:

{{pezullo-grisjen}}

direkt pas këtij shënimi ({{grise}}), dhe arsyen përse kjo faqe nuk duhet të griset, në faqen e diskutimit.

Administratorë: kontrolloni lidhjet, historia (tani), dhe regjistrat para se të grisni faqen.


 • {{Kthjellim}} Kjo faqe bën kthjellimin e titujve që kanë për bazë Projekti Mirëmbajtje.
  Nëse një lidhje e brendshme ju solli këtu, ju lutemi, ndryshojeni lidhjen në fjalë që të ridrejtojë direkt te faqja e duhur.Heckert GNU white.png
Kjo figurë u publikua nën licensën: GNU Free Documentation License.

Për ta kopjuar, shpërndarë ose modifikuar atë është e lejueshme, sipas kushteve të përcaktuara tek Copyright e Lizencës-GNU për dokumentacion të lirë, versioni 1.2 ose një version i mëvonshëm, të publikuar nga Free Software Foundation.


[[Skeda:{{{1}}}|300px|{{{2}}}]]

{{{2}}}


PD-icon.svg Ky skedar është bërë nga një përdorues i Wikipedisë shqip dhe është i lejuar nga krijuesi për përdorim.
Kjo skedë është publikuar nga GNU Licenca për Dokumentim të Lirë.

Të drejtat e autori mbi këtë material janë sipas licenës GNU Free Documentation License, Versionit 1.2 apo ndonjë versioni tjetër të mëvonshem të prezentuar nga fondacioni: Free Software Foundation Shpërnjohjet e përgjithshme. Për ta kopjuar, shpërndarë ose modifikuar atë është e lejueshme.


Disambig.svg {{{1}}}


Artikuj Wikipedia Kategori Portal Figura Stampa Përdorues Diskutime Ndihmë


 • {{Link FA}} e treta stamp për lidhje me gjuhët tjeraNdihmë
Kërkimi Të drejta autori Pasqyra Redaktimi Artikulli Livadhi Fillestarëve Antarëve Kategoritë
redaktoni kutinë

Përkthimi i javës Ky artikull është pikërisht tani përkthimi i javës! Teksti vlerësohet të jetë shumë i rëndësishëm dhe interesant për tu përkthyer në gjuhën shqipe. Ju lutemi të kontriboni nëse dispononi njohuri rreth temës. Ju faleminderit!
PD-icon.svg Ky skedar është bërë nga një përdorues i Wikipedisë shqip dhe është i lejuar nga krijuesi për përdorim.
Shkurtesa [+]
WP:WPPërshëndetje Projekti Mirëmbajtje, mirëserdhe në Wikipedian në shqip !
Gtk-dialog-info.svg

Kjo është faqja juaj e diskutimit, në të cilën do të merrni mesazhe nga përdoruesit e tjerë. Në qoftë se ke pyetje mund të adresohesh pa ngurrim tek Oda e fillestarëve, ku një përdorues me eksperiencë do të ketë mirësinë të të përgjigjet sa më shpejt.

Përpara se të redaktoni një faqe në Wikipedia ne do t’iu rekomandonim të lexonit se si redaktohet dhe formatohet një faqe. Gjithashtu është e këshillueshme që të përdorni livadhin tonë për të eksperimentuar përpara se të redaktoni një artikull në Wikipedia. Në qoftë se dëshironi të krijoni një artikull të ri ndiqni Kujdestarin e artikujve, i cili do t’iu ofrojë ndihmë hap pas hapi. Kujdes, ju nuk duhet të kopjoni tekst nga faqet e tjera në internet dhe ta vendosni në Wikipedia! Gjithashtu gjatë katër ditëve të para të krijimit të llogarisë nuk do të mund të zhvendosni faqe nën një titull të ri alternativ.

Për t’iu përgjigjur një mesazhi nga një përdorues tjetër, duhet të shkoni në faqen e tij të diskutimit dhe të shtypni komandën “Shto një temë (të re diskutimi)”. Mos harro që diskutimet e tua duhet ti nënshkruash me (~~~~) ose thjesht shtyp butonin Insert-signature.png në fund të mesazhit tënd.

faqen tuaj të përdoruesit ju mund të shkruani shkurtimisht rreth vetes tuaj në mënyrë që wikipedianët e tjerë të të njohim më lehtë. E këshillueshme do të qe përdorimi si stampës {{Babel}}. Në qoftë se dëshiron ti mund të vendosësh edhe vendbanimin tënd aktual në hartën e wikipedianëve.

Mos harroni të ndryshoni preferencat tuaja.

Wikipedianët të urojnë punë të mbarë!

Në ndihmën tënde janë faqet:


Not Albanian? sq-0? Click here!Përshëndetje Projekti Mirëmbajtje, mirëserdhe në Wikipedian në shqip !
Gtk-dialog-info.svg

Kjo është faqja juaj e diskutimit, në të cilën do të merrni mesazhe nga përdoruesit e tjerë. Në qoftë se ke pyetje mund të adresohesh pa ngurrim tek Oda e fillestarëve, ku një përdorues me eksperiencë do të ketë mirësinë të të përgjigjet sa më shpejt.

Përpara se të redaktoni një faqe në Wikipedia ne do t’iu rekomandonim të lexonit se si redaktohet dhe formatohet një faqe. Gjithashtu është e këshillueshme që të përdorni livadhin tonë për të eksperimentuar përpara se të redaktoni një artikull në Wikipedia. Në qoftë se dëshironi të krijoni një artikull të ri ndiqni Kujdestarin e artikujve, i cili do t’iu ofrojë ndihmë hap pas hapi. Kujdes, ju nuk duhet të kopjoni tekst nga faqet e tjera në internet dhe ta vendosni në Wikipedia! Gjithashtu gjatë katër ditëve të para të krijimit të llogarisë nuk do të mund të zhvendosni faqe nën një titull të ri alternativ.

Për t’iu përgjigjur një mesazhi nga një përdorues tjetër, duhet të shkoni në faqen e tij të diskutimit dhe të shtypni komandën “Shto një temë (të re diskutimi)”. Mos harro që diskutimet e tua duhet ti nënshkruash me (~~~~) ose thjesht shtyp butonin Insert-signature.png në fund të mesazhit tënd.

faqen tuaj të përdoruesit ju mund të shkruani shkurtimisht rreth vetes tuaj në mënyrë që wikipedianët e tjerë të të njohim më lehtë. E këshillueshme do të qe përdorimi si stampës {{Babel}}. Në qoftë se dëshiron ti mund të vendosësh edhe vendbanimin tënd aktual në hartën e wikipedianëve.

Mos harroni të ndryshoni preferencat tuaja.

Wikipedianët të urojnë punë të mbarë!

Në ndihmën tënde janë faqet:


Not Albanian? sq-0? Click here!