Wikipedia:Projekti Mirëmbajtje/Figura

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Figura të reja- diskutime

Puno pak me figura dhe paraqiti përvojat e tua në fetën e diskutimit.

Denis Beqi lindur ne Shkoder me 9.1.1998.Filloi shkollen tek "Prenke Jakova".Ne klase te peste hyri te shkolla "Skenderbeg".Sporti i tij i preferuar eshte futbolli.

Figurat[Redakto nëpërmjet kodit]

Fotografit[Redakto nëpërmjet kodit]

Kategorizimi
Sipas artikujve
Sipas licencave
Artikullimi
Sipas vendeve

Dokumente[Redakto nëpërmjet kodit]

Harta[Redakto nëpërmjet kodit]

Flamuj[Redakto nëpërmjet kodit]

Emblema[Redakto nëpërmjet kodit]

Portrete[Redakto nëpërmjet kodit]

Piktura[Redakto nëpërmjet kodit]

Afishe[Redakto nëpërmjet kodit]

...