Wikipedia:Pasqyra

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Armire Gashi lindi më 11.12.1990 në fshatin Çabiq të komunës së Klinës.Shkollën fillore dhe të mesmen i ka kryer në Prishtinë. Ndërkaq,aktualisht është duke vijuar studimet në Fakultetin e Filologjisë,në Degën e Gjuhës Shqipe.

Armire Gashi është autore e dy librave me poezi "Bota është dramë" botuar në vitin 2008,dhe libri i dytë "Vdekja kriminale" botuar ne vitin 2018. Vepra "Vdekja kriminale" është një vepër me vlera të larta letrare dhe është ndër të paktat në Kosovë.Ajo ka arritur diçka që të tjerët do t'a ëndërronin që t'a arrinin.

Wikipedia:Ndihme[redakto tekstin burimor]

Përpunim tekstesh-| Bisedoni-| Kërko-| Kategori-| Rreth-| Të drejta autori-| Çfarë është një artikull-| Përpunim tekstesh-| Pasqyra-| Për Fillestarë-| Për Antarë-| Si redaktohet një faqe-| Livadhi-|

Wikipedia:Administrat[redakto tekstin burimor]

Administrata

Mirësevini-| Ankesa Të drejta autori-| Kuvendi-| Rregullat-| Promovimi-| Wikipedianët-| Korigjueshme nga të gjithë-| Ambasadat-| Pyetje e Përgjigje-| GNU Free Documentation License-| Shpërnjohjet e përgjithshme-| Artikuj të mbrojtur-| Administruesit-| Përshtypjet-| Liçenca GNU për Dokumentim të Lirë (1.1)-|

Egzon Kuqi (lindur me 15.03.1991 ne Gjakove) eshte sulmues që luan për kombetaren Shqiptare dhe për Real Madrid në nivel ekipor të rinjëve.

Wikipedia:Mjete teorike (funksione)[redakto tekstin burimor]

Është fjala për veprimet e mekanizmave të paraqitur figurativisht në faqet e Wikipedia-së, dhe efektet, zbatim i tyre e gjëra të ngjajshme. Stampa:Wikifunksione Markim-| Treguesi-| Projekti i shteteve-| Artikulli cung perfekt-| Gjej ose rregullo një cung-| Lista e faqeve që duhen përkthyer-| Fjalori-|

Wikipedia:Tema aktuale (diskutime)[redakto tekstin burimor]

Është fjala për tema të ndryshme që dalin apo hynë në Wikipedia:Kuvendi si dhe tema tjera që kanë të bëjnë me çështje globale rreth projektit. Stampa:Wikiaktuale Lajmërime-| Emri i projektit-| Vota për grisje-|

Wikipedia:Te tjera[redakto tekstin burimor]

Stampa:Wikimirëmbajtja ?Pyetje e Përgjigje-| ?Lista e artikujve në hapësirën Wikipedia-| ?Gris rregj-| ?Mbroj rregj-| ?Fjalorthi-| ?Artikuj të dëshiruar-| ?Elections-| ?Bllokim rregj-| ?Site support-| ?Rruzull.net-| ?Pikëpamje neutrale-| ?Jep rregj-|