Wikipedia:Promovimi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kjo faqe le të shërbejë si vendtakim i atyre që dëshirojnë ta promovojnë konceptin dhe projektin Wikipedia shqip. Nëse ju keni arritur ta bindni nje institucion apo media per promovimin e Wikipedia-s, ju lutemi shënonin emrin e tij/saj në listën e mëposhtme, datën dhe mënyrën se si është paraqitur Wikipedia.

Administrata