Wikipedia:Projekti i shteteve

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Projekti i shteteve është pjesë e Wikipedias që ka për qëllim koordinimin e artikujve që i takojnë kësaj teme, si dhe seleksionimin e shteteve sipas seleksionmit shkencor të tyre. Për të ardhur deri tek ky qëllim në këtë fletë do të gjeni udhëzime, lidhje referuese, burim të dhënash, burim materiali etj.

Wikipedia:Projekti i shteteve/Arkiva 00

  • Pjesë të projektit sipas artikullit kryesor. Elementet përbërse të faqeve.
/Artikulli-/Kutia-/Figura
  • Pjesë të projektit sipas seksioneve
/Historia-/Gjeografia-/Demografia-/Ekonomia-/Sistemi-/Administrimi-
  • Projekte në lidhje me temën
/Shteti

Shiko:Wikipedia diskutim:Projekti i shteteve

Përkufizimi i artikullit[Redakto nëpërmjet kodit]

  • Për shtete Evropiane është përfunduar