Stampa:KUFGuineja Bizare

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Guinea bissau sm03.png
000 Guineja Bizare harta.PNG
SENEGALI
GAMBIA
GAMBIA
S E N E G A L I
G U I N E J A
Oqeani Atlantik
redaktoni hartën

Harta memece Guineja Bizare. Për më tepër shiko Wikipedia:Projekti i shteteve/KUFHARTA
dhe shikoni ose regjistroni kordinantat e reja