Stampa:KUFGaboni

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Carte gabon.png
000 Gaboni harta.PNG
K A M E R U N I
REP.
KONGO
REP.
KONGO
GUINEJA
EKUATORIALE
Oqeani
Atlantik
redaktoni hartën

Harta memece Gaboni. Për më tepër shiko Wikipedia:Projekti i shteteve/KUFHARTA
dhe shikoni ose regjistroni kordinantat e reja