Stampa:KUFNamibia

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Namibia map.png
000 Namibia harta.PNG
A N G O L A
ZAMBIA
B O T S U A N A
AFRIKA E
jUGUT
OQEANI
ATLANTIK
redaktoni hartën

Harta memece Namibia. Për më tepër shiko Wikipedia:Projekti i shteteve/KUFHARTA
dhe shikoni ose regjistroni kordinantat e reja